skip to Main Content

Ook in 2022 organiseren wij weer een Avondwandelvierdaagse en wel van dinsdag 5 t/m vrijdag 8 juli 2022! Gezellig vier avonden genieten van Prinsenbeek en omgeving dat is ons doel! Iedere avond wordt er gezorgd voor een lekker appeltje en de laatste avond kan iedereen zijn welverdiende medaille in ontvangst nemen.

LET OP: Mocht u de vrijdag missen, geen probleem! Dan worden de medailles een week na de Wandelvierdaagse bij u thuis bezorgd.

U kunt uit de volgende afstanden kiezen: 2,5 – 5 of 10 KM

Inschrijven kan op maandag 27 juni en op maandag 4 juli van 18:30 uur tot 20:00 uur. Extra inschrijvingen vinden plaats op dinsdag 6 juli en woensdag 7 juni van 18:30 uur tot 19:00 uur á € 5,- P.P.

Wanneer u minimaal drie avonden heeft meegelopen ontvangt u een medaille. U kunt dus een avond missen.

Alle voorinschrijvingen vinden plaats bij Cafe/zaal Marktzicht, Markt 10 Prinsenbeek.

Kosten voorinschrijvingen: Inschrijfkaarten kosten € 4,50 P.P.

Speciaal hebben we voor de ouders (begeleiders) een aparte inschrijfkaart voor € 2,50 P.P. U krijgt dan vier dagen een lekker appeltje, maar geen medaille. Deze kaart is alleen aan te schaffen in combinatie met minimaal 1 deelnemerskaart. Mocht u geen vier dagen kunnen lopen hebben we ook dagkaarten deze zijn iedere dag te verkrijgen bij het startbureau voor € 2,00 P.P.

Kosten begeleiderskaarten dinsdag en woensdag: € 3,00 (Alleen aan te schaffen in combinatie met minimaal 1 deelnemerskaart)

Alle avonden start de avondwandelvierdaagse om 18:30 uur, vanuit Cafe/zaal Marktzicht te Prinsenbeek.

Wij zien u graag tijdens de avondwandelvierdaagse!

Tot dan!

(Heeft u op of aanmerkingen over de avondvierdaagse schroom niet en laat het ons weten!!)

Back To Top